چكيده
نخستين بخش تحقيق، شامل اطلاعاتي است درباره ي زمينه و وضعيت علوم اجتماعي در آمريكا، مفاهيم بنيادين و پيشرو نظريه پياژه و نيز چگونگي زندگي و كار پياژه.
بخش دوم تحقيق راجع به مباني و مطالب بنيادين است. در برخي از قسمتها مهمترين بينشهاي پياژه درباره كودكان، كه شامل مراحل رشد شناختي نيز مي باشد، ارائه شده است. بنابراين با اينكه ادوار رشد شناختي موضوعي است كه به كلي جنبه پياژه اي دارد، پويايي و انگيزشي كه در قسمتهاي بعدي تحقيق بيان شده است. نشانگر كوشش خود من در جهت پاسخگويي به اين پرسش است؛ موقعي كه پويايي هاي رشدي به پايان خود مي رسند چه نوع انگيزشي جايگزين آن مي شود.
در بخش سوم تحقيق سعي كرده ايم كه مستقيماً به جنبه هاي كاربردي موضوع بپردازيم. رويكرد مبتني بر رشد نسبت به آموزش و پرورش نظامي اتمام يافته و كامل نيست بلكه نظامي است زنده، در حال رشد و بالندگي كه هنوز دوران جواني خود را مي گذراند.
اگر چنين رويكردي را به طور مبسوط و جامع جلوه دهيم، فريبنده خواهد بود و ممكن است آن را پيشرفته تر از آنچه به واقع هست بنمايند.
نام فایل | حجم فایل |
---|---|
poi_1078443_8452.zip | 9.5k |
مقدمه: پرورش فضايل اخلاقي يكي از مهمترين اهداف والاي رسالت پيامبران خدا بوده است تا انسان در مسير كمال، كه علت غايي آفرينش است، قرار گيرد و پيامبر عظيم الشأن اسلام (ص) با اشاره به فلسفه بعثت خويش در حديث معروف: «انما بُعُثَت لأتمم مكارم الاخلاق» بدان تصريح فرموده اند. فلاسفه و انديشمندان حتي پيروان مكتبهاي مادي نيز هر يك با بينش و اهداف خاص خود از تربيت و اخلاق سخن گفته و اصول ...
مقدمه ……………………………………………………………………………….1 تعريف اخلاق …………………………………………… ...
اخلاق علم : بين انسانگرايي و نوينگرايي چکيده : علم به تنهايي نميتواند يك برنامه جهاني براي جامعه ايجاد كند. بهعبارت ديگر، علم جهت نيست. سه عامل اساسي اين بيان را تقويتميكند: ابتدا تقسيم شدن روبهرشد دانش، ...